REVISTA DIGITAL CLAPIR

El Grup Clapir treballa dia a dia per oferir les últimes publicacions, tant per Facebook com a través de la nostra plana web. En aquest cas iniciem el nou projecte que sempre ha estat present i que a hores d'ara materializem: la publicació del primer número de la revista del Grup Clapir, Joves historiadores i historiadors valencians. A continuació us mostrem el llistat de totes les publicacions digitals de la revista Clapir.

 

 

NÚMERO 2 - MARÇ 2017

Segon número de la Revista Clapir. En aquesta ocasió us portem 13 articles de diversa temàtica, des de la famosa Cova del Parpalló, el circ romà de Valentia o l'Hospital Major de Pobres de Xàtiva, entre d'altres. Endavant!»

LLEGEIX DESCARREGAR .PDF

 

EDICIÓ ESPECIAL - MARÇ 2017

En aquesta entrega us oferim una edició especial de la Revista Clapir, que inclou articles i publicacions més destacades des de l'any 2013 fins 2017. Una mirada al nostre passat més que necessària »

LLEGEIX DESCARREGAR .PDF

 

NÚMERO 1 - DESEMBRE 2016

Us presentem el primer número de la revista digital del nostre Grup. Us portem una sèrie de publicacions i articles d'interés per a tots aquelles persones que disfruten llegint la nostra història »

LLEGEIX DESCARREGAR .PDF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

INSTRUCCIONS PER A UNA CORRECTA VISUALITZACIÓ

Utilitzem la plataforma Issuu per a visualitzar de forma atractiva el nostre contingut. Caldrà accedir al número corresponent, i per a una millor visualització, clicar en la part inferior dreta de la plana web en la següent icona (us permetrà veure la revista en pantalla completa); tal i com us mostrem en la següent imatge: